Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

dr. A.F.C.M. Moonen
dr. A.F.C.M. Moonen
dr. A.F.C.M. Moonen

dr. A.F.C.M. Moonen

Specialisme

Voet- en enkel specialist

Functie

Orthopedisch Chirurg

Biografie

“Gedreven, enthousiast en betrokken”, dat is waar ik voor sta. Bezoek ook mijn persoonlijke website www.sjorsmoonen.nl. Op deze website vindt u extra informatie over mijn achtergrond, opleiding, promotie en mijn persoonlijke leven.

Werkervaring

Samen met het team zet ik me graag maximaal in voor de best mogelijke behandeling. En als u hierdoor weer zonder klachten kan deelnemen aan dagelijkse activiteiten, kan sporten of uw lievelingsschoenen kan dragen, geeft dat veel voldoening.   Vanaf 2009 ben ik werkzaam in het Amphia. Mijn speerpunt is het behandelen van allerlei letsels en afwijkingen aan voet en enkel. Deze belangstelling komt voort uit mijn interesse voor blessures in de sport. In mijn privé leven heeft sport ook een belangrijke plaats. Eerst als semi-professional voetballer en de laatste jaren als fanatiek hardloper.   

 

Opleiding

Mijn opleiding tot orthopedisch chirurg heb ik in het zuiden van het land gevolgd. Hierna heb ik een fellowship (specialisatie-stage) gedaan om me te specialiseren in voet- en enkelafwijkingen.

Label