Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Knie

Knie

 

Snel weer op de been

Bij de Orthopedische kliniek Amphia staat elke dag een team van ervaren medisch specialisten en verpleegkundigen voor u klaar. Zij heten u welkom en bieden hoogwaardige zorg in een aangename, gastvrije omgeving. En mochten zich toch onverwachts complicaties voor doen, dan bent u verzekerd van de zorg die in het ziekenhuis in Breda wordt geboden.

Behandelingen

Heeft u last van uw knie? Wij bieden verschillende behandelingen aan die u snel weer op de been helpen. In dit overzicht vindt u enkele veel voorkomende behandelingen. Ook als u andere knieklachten hebt, kunt u bij ons terecht. Wij onderzoeken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak

Gescheurde voorste kruisband

De voorste kruisband ligt midden in het kniegewricht. Hij zorgt ervoor dat uw onderbeen tijdens het lopen en bij draaibewegingen niet naar voren schiet. Wanneer uw kruisband gescheurd is, voelt uw knie instabiel en onbetrouwbaar aan. Wij kunnen dan een reconstructie uitvoeren.

Lees meer

Kijkoperatie van de knie

Wanneer u knieklachten heeft, kan een kijkoperatie (arthroscopie) een oplossing zijn. Daarbij beoordeelt de orthopedisch chirurg uw kniegewricht van binnen. In de meeste gevallen kan hij deze afwijkingen tijdens de ingreep verhelpen.

Lees meer

Knieprothese

Door slijtage of beschadiging kan de gladde laag kraakbeen in uw kniegewricht aangetast raken. Hierdoor krijgt u knieklachten: het bewegen en belasten van uw knie wordt steeds pijnlijker. U kunt dan kiezen voor een knieprothese.

Lees meer

Correctie van de kniestand

Door slijtage of beschadiging kan de gladde laag kraakbeen in uw knie aangetast raken. Hierdoor wordt het bewegen en belasten van uw knie steeds pijnlijker. Wanneer de slijtage maar aan één kant zit, dan kan uw orthopeed een standscorrectie van uw been uitvoeren.

Lees meer

Keuzehulp knieslijtage

De Rijksoverheid heeft een keuzehulp ontwikkeld die u kan helpen om inzicht te krijgen welke behandeloptie voor u het beste is bij knieslijtage. Klik op de onderstaande link om naar de consultkaart te gaan en te kijken welke behandeling het beste bij u past. U kunt dit natuurlijk ook altijd met een van onze orthopedisch chirurgen bespreken tijdens uw bezoek. 

Voor meer informatie gaat u naar de folderpagina.

Ga naar folderpagina

In twaalf uur weer thuis met een nieuwe knie

Mevrouw Van der Pol
Mevrouw Van der Pol Client

Ga naar de pagina waar klanten hun ervaring delen.

Klantervaringen

Vlot geholpen

Als u klachten heeft, wilt u snel weten waar u aan toe bent. Bij de Orthopedische kliniek Amphia kunt u binnen 1 week terecht voor een gesprek met de medisch specialist, dit is ook mogelijk tijdens ons avondspreekuur.

Bekijk hier onze wachttijden

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar de afdeling. We helpen u graag verder!

Afdelingsnummer:
(076) 595 10 33

Label