Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Klantbeloften

Klantbeloften

Bij de Orthopedische kliniek Amphia staat elke dag een team van ervaren medisch specialisten en verpleegkundigen voor u klaar. Zij heten u welkom en bieden hoogwaardige zorg in een aangename gastvrije omgeving. En mochten zich toch onverwachts complicaties voor doen, dan bent u verzekerd van de zorg die in het ziekenhuis in Breda wordt geboden. Kortom de Orthopedische kliniek Amphia staat voor kwalitatief hoogwaardige zorg in een plezierige ambiance, met de veiligheid van het ziekenhuis als stevig vangnet.

 1. Eerste belofte

  1. Kwaliteit

   Kwalitatief goede zorg is de kern van ons werk. Wij werken volgens de laatste medische inzichten en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Kwalitatief goede orthopedische zorg houdt ook in dat wij nooit onnodig operatieve ingrepen verrichten. Soms is niet opereren namelijk de beste oplossing. Wij onderzoeken met u alle mogelijkheden en maken in goed overleg een behandelplan. 

   U kunt tijdens uw verblijf in onze Orthopedische kliniek Amphia vertrouwen op onze samenwerking met en de faciliteiten van het Amphia ziekenhuis. Dit betekent dat andere medisch specialismen snel beschikbaar zijn als dat nodig blijkt. U ontvangt dus de service van een kleinschalige kliniek met, indien nodig, de ondersteuning van een specialistisch een groot opleidingsziekenhuis.

   Waar wordt u geholpen?
 2. Tweede belofte

  1. Gespecialiseerde artsen en personeel

   De orthopedisch chirurgen in onze kliniek zijn zeer ervaren in het uitvoeren van (complexe) operaties en behandelingen. Zij werken in kleine gespecialiseerde teams en zijn de beste in hun vak. Zij willen steeds weer leren van ervaringen en nieuwe kennis op doen. Er is dan ook veel aandacht voor kennisoverdracht, scholing en opleiding. Daardoor leveren ze elke dag weer de beste zorg aan patiënten. 

   Binnen de kliniek wordt gewerkt volgens de richtlijnen zoals aanbevolen door de Nederlandse Orthopedische Vereniging, de NzA (Nederlandse Zorg Autoriteit) en het ministerie van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport).

   Ons gespecialiseerd team
 3. Derde belofte

  1. Vlot geholpen

   Als u klachten heeft, wilt u snel weten waar u aan toe bent. Bij de Orthopedische kliniek Amphia kunt u terecht voor een gesprek met de specialist. Hier wordt direct de diagnose gesteld en nader onderzoek gedaan. Wanneer u in aanmerking komt voor een operatieve ingreep dan wordt de operatiedatum in overleg met u vastgesteld. 

   Kijkt u hier voor wachttijden
 4. Vierde belofte

  1. U heeft zelf de regie over uw behandeltraject

   Op basis van uw wensen kijken wij met u naar de beste aanpak. Wij respecteren uw keuzes en overleggen de alternatieven, en maken samen met u een individueel zorgplan op basis van uw doelstellingen. Zolang het medisch verantwoord is, bepaalt u dan ook zelf wanneer u door een van onze zorgprofessionals gezien wordt.  

 5. Vijfde belofte

  1. Vriendelijk personeel dat de tijd heeft voor u

   Als er iets met uw gezondheid is, gaat dit vaak gepaard met spanning, zenuwen en onzekerheid. Wij willen dit zoveel mogelijk bij u wegnemen. Door u hartelijk welkom te heten en te ontvangen in een gastvrije omgeving. Wij willen dat u ervaart dat u belangrijk bent voor ons. Dit tonen wij door de tijd te nemen en alle ruimte te geven voor vragen die u heeft. 

Klantverhalen

Wilt u weten hoe onze klanten onze dienstverlenging ervaren?

Ga naar klantervaringen

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Label